Werkzoekenden

Wat doet een coach


Een coach is als een gids. Hij helpt je op weg naar de door jouw gewenste bestemming. Hij adviseert, toetst, reflecteert en stimuleert om je verder te helpen op je pad. Onze coaches zijn ervaren, deskundig en bereikbaar. Met onze tools en kennis kunnen we je verder steunen en "sturen". Wij coachen mensen die langdurig ziek zijn, in een uitkering zitten of vastlopen in het werk. Laat onze wijsheid jou verder helpen! R-zijn altijd mogelijkheden.

Wat doet een jobcoach voor werkzoekenden


Klanten begeleiden op de werkvloer zoveel en zolang als nodig. Onze jobcoach werkt de klant in, stelt hem/haar op zijn/haar gemak en maakt de klant vertrouwd met het bedrijf. We leggen contact met de direct leidinggevende, de collega’s en personeelszaken om te zorgen voor een goede (samen)werkomgeving en leggen uit wat ze van hun nieuwe collega kunnen verwachten.

Ook blijven we in gesprek met de klant om te weten hoe het gaat en hoe we het werk en de werkomgeving kunnen blijven verbeteren. In het begin zal dit heel regelmatig zijn. Wanneer nodig, doen we de werkzaamheden samen. Wanneer de klant is ingewerkt, alles naar ieders tevredenheid gaat, blijven we monitoren. Zijn er dan nog uitdagingen, kunnen we oplossingen bedenken om de werksituatie verder te verbeteren.
Je krijgt een persoonlijke jobcoach toegewezen maar we zorgen ook voor vervanging als dat nodig is.
R-zijn verzorgt de administratie en de noodzakelijke aanpassingen.